FF86769C2C2EF847ECF38DBC7817A9660349WES3E793797B86B5C31C3F550500
دوره آموزشی اطفای حریق در بوستانها ویژه پرسنل و کارگران فضای سبز با هدف جلوگیری از بروز آتش سوزی های احتمالی و خسارت به فضای سبز و همچنین تعامل و هماهنگی سازمانها و ادارات در بوستانهای منطقه 9 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مدیریت بحران منطقه9 عباسعلی کارگر سرپرست ستاد مديريت بحران و پدافند غير عامل منطقه با اعلام این خبر گفت: با اقدام های پیشگیرانه می توان از بروز حادثه های احتمالی جلوگیری واز شهروندان خواست با روشن نکردن آتش در بوستانها،یاریگر شهرداری در حفظ و نگهداشت فضاهای سبز باشند. وی هدف از این کار را کنترل فضای سبز ، جلوگیری از بروز آتش سوزی های احتمالی و خسارت به فضای سبز ، حفظ سبزینگی درختان و آموزش به کارگران و پرسنل بوستانها در مقابله با آتش سوزی بیان کرد.
وی همچنین افزود ، در راستای آمادگی پرسنل و کارگران فضای سبز و با هماهنگی ستاد مدیریت بحران و ایستگاه آتشنشانی 33 یک دوره آموزشی اطفائ حریق بصورت تئوری و عملی در نواحی 1و2 در بوستانهای المهدی و میدان فتح برگزار شد و آموزشهای لازم و کاربردی در مقابله با آتش سوزی پارکها و جنگلها به کارگران و نگهبانان ارائه شد.
خاطر نشان می شود در این آموزش ها بیش از 60 نفر از پرسنل و کارگران در این دوره اطفای حریق شرکت کرده اند.