تسریع در راه‌اندازی مراکز عملیات اضطراری منطقه‌ای تهران - 1404/07/05 05:01:43 ب.ظ

1404/07/05 05:01:43 ب.ظ اخبار, اخبار برتر rating
image

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز عملیات اضطراری شهر تهران با تاکید بر ضرورت تسریع در راه‌اندازی مراکز عملیات اضطراری منطقه‌ای گفت: مراکز عملیات اضطراری منطقه‌ای باید شناسنامه مشخص، استانداردهای تعریف‌شده و برنامه زمان‌بندی برای بهره‌برداری داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، علی نصیری افزود: در حال حاضر ۲۲ منطقه تهران باید به‌تدریج مجهز به تجهیزات استاندارد EOC شوند. اولویت نخست نیز ایجاد پنج مرکز اصلی در مناطق ۲، ۴، ۵، ۶ و ۱۹ است تا به مرور سایر مناطق نیز پوشش داده شوند.

او همچنین تأکید کرد: تهران نیازمند ایجاد مراکز پهنه‌ای مدیریت بحران در شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز است. ساختمان‌های بزرگی که باید هرچه سریع‌تر به مراکز پهنه‌ای مدیریت بحران تبدیل شوند.

نصیری با بیان اینکه مدیریت بحران تنها به زلزله محدود نمی‌شود و باید سازوکارهای پدافندی و زیرزمینی در مدیریت بحران نیز در دستور کار قرار گیرد، بر ضرورت ورود فناوری‌های نوین به حوزه مدیریت بحران تأکید کرد و افزود: هنوز در حوزه داده‌های فضایی بسیار سنتی عمل می‌کنیم. اطلاعات ماهواره‌ای و فضایی باید به کمک مدیریت بحران بیاید. این یک حلقه مفقوده در ساختار فعلی است که باید هرچه سریع‌تر برطرف شود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در پایان گفت: مرکز هماهنگی عملیات اضطراری تهران باید با نگاه ملی و با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، منابع انسانی متخصص و پایگاه‌های مجهز، آماده پاسخگویی به حوادث و بحران‌های مختلف باشد. مسئولیت ما در قبال جان مردم سنگین است و هیچ بهانه‌ای در این مسیر پذیرفته نیست.

در این جلسه همچنین اعضای پیشنهادی شورای سیاستگذاری مرکز هماهنگی عملیات اضطراری شهر تهران ارائه و به تصویب رسید.

 

DNN