برگزاری جلسه آبان ماه اعضای دوام و ایمنی، مربیان پویش شهرآماده و مدیران محلات منطقه14 - 1404/08/27 10:33:45 ق.ظ

1404/08/27 10:33:45 ق.ظ اخبار مناطق rating
image

جلسه ماهانه اعضای دوام و ایمنی منطقه14 در آبان ماه با رویکرد بررسی اقدامات و فعالیت های هفته پدافند غیرعامل برگزار شد.
در این جلسه ضمن بررسی عملکرد و اقدامات انجام شده مربیان پویش شهر آماده، اعضای دوام و مدیران محلات 22 گانه، در خصوص اهم موضوعات و آموزش های مورد نیاز پدافندغیرعامل برای شهروندان و دانش آموزان گفتگو شد.

به گزارش اداره مدیریت بحران و پدافندغیرعامل منطقه ۱۴؛ در این جلسه عیسی نعلبندی رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه، ضمن تشریح برنامه های آموزشی تخصصی پدافند غیرعامل با توجه به شعار امسال و نیز هفت شعار روزانه از جمله پدافند زیستی، کالبدی، نوین، مردم محور، ترکیبی و..، لزوم توجه به آموزش با کیفیت و کاربردی و نیز هماهنگ با شرایط روز را بیان کرد.

وی گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از مخاطبان این آموزش ها (دانش آموزان و بانوان) از گروه های اثرپذیر و اثربخش در خانواده و جامعه هستند لذا بهبود کمی و کیفی کارگاه ها و مطالب آموزشی باعث ارتقاء اطلاعات شهروندان در موضوعات مهم پدافند غیرعامل خواهد بود.
در پایان رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه بر اهتمام اعضای فعال و مربیان پویش درخصوص ارائه بهترین آموزش ها متناسب با پایه تحصیلی دانش آموزان و سطح دانش عمومی شهروندان تاکید کرد.

DNN