حریق گسترده 2 انبار در میدان بهارستان

image

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدماتی ایمنی شهر تهران از حریق گسترده در 2 انبار لوازم تزییناتی خودرو در میدان بهارستان خبر داد.

به گزارش بحران نیوز ، سیدجلال ملکی در این باره گفت: در ساعت 12 ظهر امروز حادثه حریق در دو انبار لوازم لوکس خودرو به سامانه 125 اطلاع داده شد که در پی آن ستاد فرماندهی، آتش‌نشانان 4 ایستگاه را به همراه تانکر آب و خودروی حامل تجهیزات تنفسی به محل حادثه واقع در میدان بهارستان کوچه نظمیه اعزام کرد.

وی با اشاره به حضور آتش‌نشانان در محل افزود: پس از حضور عوامل آتش‌نشانی در محل مشخص شد که حریق در دو ساختمان مجاور هم که یکی سه طبقه و دیگری 4 طبقه بود، رخ داده و شعله‌های آتش تمام این ساختمان‌ها را در برگرفته و در حال گسترش به اماکن مجاور است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدماتی ایمنی شهر تهران با بیان اینکه تمامی واحدهای این ساختمان و حتی زیرزمین و بخشی از حیاط یکی از این ساختمان‌ها به انبار نگهداری و تولید لوازم لوکس خودرو تبدیل شده بود، گفت: آتش‌نشانان از چند جهت عملیات خود برای اطفای حریق را آغاز کرده و در مرحله نخست موفق شدند تا از گسترش حریق به اماکن مجاور جلوگیری کنند و سپس عوامل آتش‌نشانی موفق به مهار و اطفای کامل حریق شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدماتی ایمنی شهر تهران با بیان اینکه در پی این حادثه دود زیادی به آسمان بلند شده بود، گفت: هم‌اکنون عوامل آتش‌نشانی در حال عملیات لکه‌گیری و تخلیه دود هستند و پس از آن نیز کارشناسان آتش‌نشانی اقدامات خود برای شناسایی علت حادثه را آغاز خواهند کرد.

ملکی درباره اینکه این حادثه مورد مصدوم یا فوتی داشته است یا خیر افزود: حادثه از نوع خسارتی بوده و به هیچ یک از شهروندان و کسبه آسیبی وارد نشده است و تنها دو آتش‌نشان در حین عملیات دچار دودگرفتگی شدند که از سوی عوامل اورژانس، خدمات درمانی به آنها داده شد.

 



به این خبر امتیاز دهید.rating
  نظرات

هیچ نظری ثبت نشده است.



يكي از ويژگي‌هاي منحصر به فرد شرايط ژئوتكنيكي شهر تهران وجود شبكه‌اي از قنات‌ها است.

محدوده و حريم فعلي شهر تهران، در برگيرنده صدها كيلومتر قنات است كه طي ساليان دراز و به تدريج براي مقاصد تأمين آب حفر شده‌اند و گاه به علل مختلف از جمله ريزش و لزوم ايجاد مسيرهاي انحرافي، داراي مسيرهاي متعدد اصلي و فرعي و انحرافي در كنار يكديگر هستند.

عمق قنات‌ها در بعضي نقاط تهران تا 130 متر ذكر شده و در بسياري از نقاط به ويژه در محل‌هاي نزديك مظهر عمق آنها كم شده و به كمتر از 2 تا 3 متر مي‌رسد. فاصله ميله‌ها معمولاً بين 15 تا 20 متر و در بعضي مواقع براي عبور از رودخانه يا تپه‌ها ممكن است به 200 متر نيز برسد. ابعاد مجرا معمولاً 120 سانتي‌متر × 90 سانتي‌متر و قطر ميله‌‌ها 80 تا 90 سانتي‌مترمي‌باشد. طول رشته قنات‌ها متغير بوده و گاه تا 18كيلومتر نيز مي‌رسد.

هر چند تعداد قنات‌هاي تهران و حومه در بعضي منابع به ميزان 500 رشته برآورد شده اما تعداد رشته قنات هاي واقعي بيش از اين مي باشد. بسياري از قنات‌هاي موجود در تهران در حال حاضر به صورت متروكه و تخريب شده در آمده و در بعضي موارد انحراف يافته و يا پوشش دار شده اند.



از جمله كاربردهاي احتمالي نقشه حاضر مي توان به استفاده از آن در موارد زير اشاره نمود:

- به عنوان مبناي اوليه در اطلاع رساني به مالكين و ساكنين فعلي و آتي ساختمان ها، مستحدثات و زمين هايي كه در محدوده عبور قنات قرار دارند و انعكاس موضوع وجود قنات در پرونده هاي شهرداري و ثبتي املاك فوق؛

- تعيين بررسي هاي محلي جهت شناسايي و تدقيق مشخصات قنات عبوري و پايدار سازي آن و اخذ گواهي تأييد اقدامات صورت گرفته به عنوان جزيي از ملزومات صدور پروانه ساختماني و ساير مجوز هاي شهرسازي در املاكي كه در محدوده نشان داده شده عبور قنات قرار دارند؛

- مطالعات و عمليات پايدارسازي و رفع خطر قنوات موجود؛

- هنگام وقوع حوادث ريزش، ايجاد حفره در زمين، بالازدگي آب و. . . جهت تعيين ارتباط احتمالي حادثه با قنات؛

- اتخاذ تدابير ايمني لازم توسط سازمان هاي مسئول شريان هاي حياتي (خطوط لوله آب، گاز، مخابرات، فاضلاب، خيابان ها و بزرگراه ها و ...)؛

- مطالعات زمين شناسي مهندسي و ژئوتكنيكي پروژه هاي عمراني شهر تهران.

از كليه كاربران اين نقشه درخواست می گردد كه هرگونه اطلاعات حاصل از برداشت هاي زميني، گزارشات حوادث روي داده و پروژه هاي عمراني درگير با قنوات و . . . را جهت تدقيق، تكميل، تصحيح و به روز رساني نقشه به سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران ارسال نمايند.












































































































































































































































































































































































































































































































































































DNN