FF86769C2C2EF847ECF38DBC7817A9660349WES3E793797B86B5C31C3F550500
عضو کمیسیون عمران مجلس بابیان اینکه بودجه لازم برای حوزه آموزش، مقابله و بازسازی در مدیریت بحران باید با بروکراسی حداقلی تخصیص یابد، گفت: با هدف کاهش تلفات هنگام وقوع بحران ضمن مقاومسازی ساختمانها در پایتخت باید در سیستم گازرسانی به بلندمرتبهها نیز تجدیدنظر شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، احمد دنیامالی در گفتگو آنا، با تاکید بر اینکه حوزه مدیریت بحران باید بهگونهای برنامهریزی شود که در بزرگترین حوادث، حداقل تلفات جانی را داشته باشیم، گفت: برای ما مهمتر از کاهش خسارات کاهش تلفات است و آنچه میتواند منجر به کاهش تلفات هنگام وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی شود آموزش است.
دنیا مالی با اشاره به اینکه بخش دیگری از پیشنیازهای کاهش تلفات و خسارات تکیهبر اصول مقابله است، افزود: در این میان برای شهری مانند تهران مقاومسازی ساختمانها و طراحی آنها متناسب با شرایط تهران زلزلهخیز یکی از مهمترین اصول مقابله است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از عوامل افزایش تلفات هنگام وقوع بحران بیتوجهی به حوزههای زیرساختی همانند آب، گاز و برق است، تصریح کرد: بهطور مثال گازرسانی به ساختمانهای بلندمرتبه و بیش از ۴ طبقه در تهران میتواند منجر به آتشسوزی هنگام وقوع بحران شود. لذا باید در خصوص گازرسانی به بلندمرتبهها در پایتخت تجدیدنظر شود؛ بهطور مثال بهعنوان جایگزین برای استفاده از سیستمهای گرمایشی و پختوپز در این ساختمان میتوان از برق استفاده کرد.
دنیا مالی در پایان تاکید کرد: وزارت کشور و سازمان برنامهوبودجه باید با بروکراسی حداقلی منابع لازم برای حوزه آموزش، مقابله و بازسازی را به حوزه مدیریت بحران اختصاص دهند.