FF86769C2C2EF847ECF38DBC7817A9660349WES3E793797B86B5C31C3F550500
اداره مدیریت بحران و پدافند غیر عامل منطقه 16 از برگزاری دوره آموزشی نظری و مهارتی آمادگی در حوادث و بحران ویژه کارکنان شهرداری در این منطقه خبر داد.
به گزارش اداره مدیریت بحران و پدافند غیر عامل منطقه 16، محمدی توانا رئیس این اداره گفت: در راستای دستورالعمل ابلاغی معاونت برنامه ریزی شهرداری تهران با هدف ارتقای آمادگی کارکنان سطح منطقه دوره آموزشی نظری و مهارتی آمادگی در حوادث و بحران ها در روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته به صورت تمام وقت با حضور کارکنان شهرداری منطقه 16 در پایگاه ویژه ستاد مدیریت بحران برگزار می شود.
محمدی توانا افزود: با توجه به ضرورت توانمند سازی کارکنان با هدف خود مراقبتی در بحران ها و اهمیت و ضرورت آمادگی لازم جهت واکنش موثر در شرایط بحرانی با هدف افزایش آمادگی و پایداری خدمات شهری از یک سو و ارتقاء و حفظ سرمایه های انسانی و تقویت انسجام تیمی و تضمین هماهنگی عملکردی بین واحدها از سوی دیگر این دوره در سطح منطقه تا اواخر سال ادامه خواهد داشت.
وی گفت: برگزاری این دوره های آموزشی نقش موثری در افزایش هماهنگی، سرعت عمل و کاهش خسارات احتمالی در شرایط بحرانی خواهد داشت.
در این دوره کمک های اولیه به صورت تئوری و عملی از طریق مربیان مجرب اورژانس و هلال احمر در پایگاه ویژه مدیریت بحران منطقه 16 برگزار می شود.