به گزارش اداره مدیریت بحران و پدافند غیر عامل منطقه 6، دکتر علی نصیری؛ به ارزیابی ایمنی بیش از ۷۰۰۰ ساختمان، مقاومسازی دهها پل و بیمارستان و افزایش چشمگیر نیروهای داوطلب مردمی (بیش از ۵۰ هزار نفر) و همچنین آموزش بیش از نیم میلیون شهروند اشاره کرد و همکاری با ستاد گردشگری را الگوی موفق و قابل استمرار دانست.
دکتر نصیری با ابراز خرسندی از استقرار این ستاد در پایگاه ویژه مدیریت بحران منطقه ۶ واقع در پارک لاله، اظهار داشت: این افتخار نصیب ما شد که امسال میزبان ستاد نوروزی گردشگری باشیم و این امر، تعامل بسیار نزدیک و تنگاتنگی را بین دو حوزه مدیریت بحران و گردشگری پدید آورد تا بتوانیم به شهروندان تهرانی و میهمانان عزیزی که تهران را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کردهاند، خدمترسانی کنیم.
وی با تمجید از عملکرد ستاد گردشگری شهرداری تهران افزود: ستاد گردشگری واقعاً خوش درخشیده و پیشرفت سال به سال آن مشهود است. استفاده از رویکرد علمی و ظرفیت دانشجویان رشته گردشگری از دانشگاههای مختلف، در کنار تلاش همکاران ستاد و کمک اداره مدیریت بحران منطقه ۶، منجر به شکلگیری خدماترسانی مطلوبی به شهروندان شده است.
تهران؛ ایمنتر و آمادهتر از قبل
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در دوره اخیر مدیریت شهری برای ارتقای ایمنی پایتخت، گفت: تهران امروز به گواهی شاخصها، به شهری ایمنتر و آمادهتر از قبل تبدیل شده است. هرچند تا رسیدن به نقطه مطلوب و شهری کاملاً تابآور فاصله داریم، اما اقدامات مهمی با تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی صورت گرفته است.
وی به برخی از این اقدامات اشاره کرد و افزود: در موضوع ارزیابی ایمنی سازهها ایمنی نزدیک به نیمی از ساختمانهای مهم و بلندمرتبه شهر (بیش از ۷۰۰۰ ساختمان و برج) ارزیابی و وضعیت ایمنی آنها تعیین شده است. در خصوص مقاومسازی پلها در حالی که پیش از این تنها یک پل در سال مقاومسازی میشد، در سه سال اخیر، کار مقاومسازی یا بهسازی بیش از ۶۶ پل شهری دنبال شده که یا به اتمام رسیده، یا کارگاه فعال دارد و یا در دست اقدام است.
وی با اشاره به ایمنسازی بیمارستانها افزود: فرآیند مقاومسازی، تخریب سازههای قدیمی و نوسازی ۹ بیمارستان شهر آغاز شده است. همچنین در خصوص رفع خطر گودهای پرخطر از حدود ۲۵۰ گود پرخطر رها شده در شهر، ۸۵ مورد در فرآیند ایمنسازی، پر کردن یا رفع خطر قرار گرفتهاند.
دکتر نصیری با اشاره به شناسایی و رفع ناایمنیهای شهری (HSE) عنوان کرد: حدود ۲۰۰ هزار نقطه ناایمن در معابر، بوستانها، فضاهای عمومی و کارگاهی که میتوانست جان و سلامت شهروندان را به خطر بیندازد، شناسایی شده است. این نقاط شامل خطر برقگرفتگی پایه چراغها تا فروریزش زمین یا سازههای ناایمن است و بیش از ۷۳ تا ۷۴ درصد آنها رفع خطر شده است و تلاش برای کاهش روند این حوادث همچنان ادامه دارد.