امروز : ﺳﻪشنبه 10 تیر 1404
09:00 1404/03/11 اخبار, اخبار برتر, تحلیل و گزارش, پیشگیری 0
print

آغاز همکاری مشترک مدیریت بحران تهران و پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی برای بهره‌برداری از سامانه هشدار سریع زلزله

آیین توشیح صورت‌جلسه همکاری مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی با هدف بهره‌برداری از سامانه هشدار سریع زلزله شهر تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، دکتر علی نصیری، رئیس این سازمان، در این مراسم گفت: سامانه هشدار زلزله با نیت کمک به ارتقای ایمنی شهروندان، از چند سال گذشته پایه‌گذاری شد. در همان ابتدا، با همکاری طرف ژاپنی، ۱۵ اقدام طراحی و برنامه‌ریزی شده بود که یکی از آن‌ها، راه‌اندازی این سامانه بود.

وی افزود: از روز نخست حضورم در سازمان تأکید داشتم که راهبرد ما باید ایمن‌سازی باشد، نه صرفاً هشدار. اما با توجه به اینکه پروژه آغاز شده بود، خود را موظف به تکمیل آن دانستیم و همچنان امیدواریم این طرح وارد فاز عملیاتی مؤثر شود.

دکتر نصیری با اشاره به پیچیدگی‌های این طرح گفت: مدیریت این پروژه از نظر اجرایی و هماهنگی‌ها حتی پیچیده‌تر از جنبه‌های فنی آن بود.

وی ابراز امیدواری کرد که همکاری با پژوهشگاه زلزله‌شناسی بتواند به نتایج مؤثری منجر شود و افزود: هدف از راه‌اندازی این سامانه، ارتقای کیفیت زندگی در شهر تهران است و امیدواریم با عملیاتی شدن آن، دیگر کلانشهرهای کشور نیز به راه‌اندازی چنین سامانه‌هایی ترغیب شوند.

او با اشاره به نقش این سامانه در کاهش تلفات انسانی در زلزله‌ها، تصریح کرد: امیدواریم این دستاورد علمی پرافتخار، به نتایجی ملموس و کاربردی بیانجامد.

در ادامه، دکتر کامبد امینی حسینی، با اشاره به سوابق همکاری خود با سازمان مدیریت بحران شهر تهران، از ایده اولیه این سامانه به‌عنوان «ایده‌ای خوب» یاد کرد و گفت: حساسیت نسبت به این پروژه بسیار بالاست؛ زیرا هر هشدار اشتباه ممکن است تبعات گسترده‌ای داشته باشد. بنابراین اجرای دقیق مراحل پایانی آن اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی چارچوب همکاری میان پژوهشگاه و سازمان را «درست و مناسب» توصیف کرد و افزود: پژوهشگاه چه به عنوان مشاور و چه به عنوان همکار، در کنار سازمان مدیریت بحران تهران قرار دارد.

همچنین مهندس اسماعیل سلیمی، معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان، این پروژه را «اقدامی مهم» توصیف کرد و گفت: خوشبختانه تغییر مدیریت‌ها باعث اختلال در روند اجرای پروژه نشده است.

وی در ادامه با تشریح مراحل مختلف اجرای پروژه در چهار بخش، به ارزیابی‌ها و زمان‌بندی انجام‌شده در هر مرحله اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این همکاری منجر به تکمیل نهایی و بهره‌برداری کامل از سامانه شود.

در این نشست، رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله به همراه معاونان و کارشناسان مرتبط و همچنین رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، معاونان سازمان و مدیران و کارشناسان معاونت پیشگیری و کاهش خطر حضور داشتند.

برچسب ها :
کد خبر : 39223
لینک کوتاه : tdmmo.tehran.ir/News/ArticleId/39223
  نظرات

اخبار مرتبط
DNN