امروز : پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404
02:06 1404/02/17 اخبار, اخبار برتر 0
print

نخستین جلسه کمیته آمادگی و پاسخ در سال 1404 برگزار شد

نخستین جلسه کمیته آمادگی و پاسخ در سال 1404 با محوریت بررسی ابعاد تمرین سراسری زلزله تهران و نیز بررسی دستورالعمل راه اندازی ROC مناطق 22 گانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این جلسه که روز چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 در سالن شهید قاسم سلیمانی برگزار شد، صمیم مرادی روزبهانی معاون آمادگی و هماهنگی سازمان، محسن نادی مشاور سازمان و اعضای حقیقی کمیته حضور داشتند و دکتر حمیدرضا خانکه عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی و فوق دکتری سلامت در حوادث و بلایا به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه شرکت کرد.

در این جلسه، ابعاد تمرین سراسری زلزله که دوم اسفند 1403 برگزار شده بود، بررسی و در آن نحوه هماهنگی بین دستگاه‌ها، مشارکت گروه‌های دوام، بازتاب رسانه ای تمرین، مستندسازی این رویداد، گزارش های ارزشیابی و نقاط قوت و ضعف تمرین مرور شد.

روزبهانی در این جلسه طی سخنانی تمرین سراسری مذکور را بزرگ‌ترین تمرین زلزله تاریخ کلانشهر تهران توصیف کرد و گفت: بعد از این تمرین تاکنون 6 جلسه گزارش‌گیری برای بررسی جزئیات و ابعاد آن در داخل سازمان برگزار شده است.

نادی، مشاور سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست بیان داشت: یکی از مزایای تمرین سراسری زلزله این است که سناریو باید بر اساس برنامه‌ریزی پیش برود و پایبندی به برنامه‌ریزی‌ها و مستندات و مکتوبات در دل تمرین کار بسیار سختی است. اگر چه بر اساس سناریو قرار بود مخرب‌ترین زلزله برای تهران در نظر گرفته شود و تصویری آخرالزمانی ارائه شود، اما باید توجه داشت در ارائه این تصویر آنقدر اغراق نشود که برخی دلسرد شوند و بگویند اگر خدای ناکرده زلزله شد، کاری از دست کسی برنمی‌آید و همه تلاش‌ها بی اثر شود.

دکتر خانکه نیز در این نشست پیشنهاد کرد معاونت آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران براساس استانداردها و با توجه به عناصر تمرین، تمرین‌هایی طراحی کند و در دستگاه‌های مختلف عملیاتی شود و سازمان بر این تمرین‌ها نظارت داشته باشد.

تاکید بر هماهنگی بیشتر بین سازمان‌ها و دستگاه‌ها در تمرین‌ها، ارائه آموزش‌های لازم برای پرهیز از حضور افراد غیرضروری در صحنه حوادث، مروری بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی سازمان و نیز استفاده از جدیدترین مطالعات و یافته‌ها در زمینه سناریونویسی برای تمرین‌های میدانی و دورمیزی از دیگر موضوعاتی بود که حاضران در نشست درباره آن تبادل نظر کردند.

برچسب ها :
کد خبر : 39080
لینک کوتاه : tdmmo.tehran.ir/News/ArticleId/39080
  نظرات

اخبار مرتبط
DNN