امروز : ﺳﻪشنبه 22 مهر 1404
07:37 1404/07/22 اخبار, اخبار مناطق, اخبار برتر 0
print

انجام بازدیدهای میدانی برای راه‌اندازی مراکز عملیات اضطراری (EOC) در مناطق ۲۲‌گانه تهران

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تأکید بر لزوم ارتقای آمادگی مناطق و ایجاد ساختار منسجم برای پاسخ اضطراری در سطح شهر، از انجام بازدیدهای میدانی تخصصی در مناطق مختلف پایتخت برای احصای نیازمندی‌ها و تسریع در راه‌اندازی مراکز عملیات اضطراری (EOC) خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، صمیم مرادی روزبهانی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در راستای تحقق احکام چهارساله شهرداری تهران و سرعت‌بخشی به روند راه‌اندازی مراکز هماهنگی عملیات اضطراری (EOC) مناطق ۲۲‌گانه اظهار کرد:این بازدیدها با محوریت مرکز هماهنگی عملیات اضطراری شهر تهران و با حضور نمایندگان سازمان فاوای شهرداری تهران و کارشناسان حوزه‌های پیشگیری و کاهش خطر، HSE، ICT و امور مناطق سازمان به‌صورت مستمر در حال انجام است.

وی افزود: برخی از پایگاه‌ها از جمله مناطق ۵، ۶ و ۱۰ در سال‌های گذشته با استفاده از اعتبارات موجود راه‌اندازی شده‌اند و در سال جاری نیز این روند در سایر مناطق ادامه دارد. در همین راستا، طی روزهای اخیر تیم‌های تخصصی سازمان از مناطق ۲، ۴، ۵، ۶، ۸، ۱۱، ۱۴ و ۱۶ بازدید و نیازمندی‌های هر منطقه را بررسی کرده‌اند.

مرادی روزبهانی با اشاره به اینکه ارزیابی‌ها بر اساس چک‌لیست‌ها و استانداردهای مصوب انجام می‌شود، گفت:کارشناسان در بازدیدهای میدانی ضمن شناسایی نواقص و مشکلات ایمنی، نسبت به تعیین تجهیزات، زیرساخت‌ها و ملزومات مورد نیاز اقدام می‌کنند تا زمینه بهره‌برداری از مراکز EOC منطقه‌ای با تجهیزات کاربردی فراهم شود.

به گفته معاون آمادگی و عملیات سازمان، در این بازدیدها موضوعاتی همچون بررسی وضعیت فضاها و زیرساخت‌های موجود، شناسایی تجهیزات لازم برای راه‌اندازی EOC، تأمین برق پایدار، ایجاد امکانات زیست شبانه‌روزی، و ارزیابی نقاط قوت و محدودیت‌های هر منطقه در زمینه آمادگی و پاسخ اضطراری مورد توجه قرار گرفته است.

وی همچنین نقش سازمان فاوای شهرداری تهران را در پیشبرد این طرح مؤثر دانست و تصریح کرد: حضور تیم‌های فنی و تخصصی فاوای شهرداری در حوزه‌های امنیت و شبکه، برق، سخت‌افزار و زیرساخت، نقش بسزایی در شناسایی نیازمندی‌ها و تحقق اهداف بازدیدها داشته است.

برچسب ها :
کد خبر : 39519
لینک کوتاه : tdmmo.tehran.ir/News/ArticleId/39519
  نظرات

اخبار مرتبط
DNN